خبرنگاران هشت شهر اصفهان با افزایش بستری بیماران کرونایی روبرو است
به گزارش مجله جغتای، اصفهان - خبرنگاران - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیمارستان های هشت شهرستان استان با حجم بالای مراجعه و بستری بیماران مبتلا به کووید 19 روبرو هستند که ادامه این فرایند مشکلاتی را بوجود خواهد آورد.

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
آرش نجیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه نمود: نگاهی به آمار پذیرش و بستری بیماران کرونایی در استان (به غیر از شهرستان های کاشان و آران و بیدگل) نشان می دهد که بیمارستان های اصفهان، نجف آباد، شهرضا، خمینی شهر، فریدن، فلاورجان، لنجان و مبارکه با تعداد بالای بیماران بستری روبرو هستند.
وی با بیان اینکه تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های این شهرستان ها بیشتر از 60 نفر است، گفت: اگر فرایند افزایشی موجود تداوم یابد، بیمارستان های این شهرستان ها در روزهای آینده با سقف تعداد تخت های معمولی و مراقبت های ویژه در پذیرش بیماران رو به رو می شوند.
نجیمی با اشاره به اینکه امروز تعداد بیماران دارای علائم کووید 19 بستری شده در بیمارستان های استان به 2 هزار و 359 نفر رسید، توضیح داد: این شاخص نسبت به یک ماه گذشته پنج برابر شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تعداد بیماران جدید بستری شده در بخش های کرونایی بیمارستان های استان را 316 نفر با افزایش سه برابری نسبت به یک ماه گذشته اعلام و اضافه نمود: در شبانه روز گذشته 31 نفر بیمار دارای علائم کرونا جان باختند که این رقم در یک ماه گذشته یعنی بیست و هشتم اسفند 2 نفر بود.
نجیمی با بیان اینکه در زمان حاضر 342 بیمار بد حال دارای علائم کرونا در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند، گفت: این شاخص نیز نسبت به یک ماه گذشته پنج برابر شده است.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر در بزرگترین بیمارستان استان یعنی الزهرا(س) اصفهان حدود 600 بیمار دارای علائم کرونا بستری هستند، اضافه نمود: 60 تخت نیز در بیمارستان صحرایی در جنوب کلانشهر اصفهان فعال شده است.
نجیمی با تاکید بر اینکه با وجود شرایط بحرانی موج چهارم شیوع ویروس کرونا، اوضاع شهرها تغییر چندانی نکرده است، گفت: شرایط روز به روز در حال بدتر شدن است اما اقدامات متناسب با آن را نمی بینیم.
وی با اشاره به اینکه به نظر می آید کل جامعه نظاره گر شرایط شدند، اضافه نمود: اگر تصمیم های موثری برای کنترل شرایط موجود گرفته نگردد ممکن است با فاجعه بزرگی در روزهای آینده در زمینه تعداد فوتی ها روبرو شویم.
به گفته وی بر اساس بعضی گزارش های رسیده تعدادی از واحدهای آموزشی اصفهان با وجود اعمال محدودیت های کرونایی در شهرهای قرمز، کلاس برگزار می نمایند حتی بعضی از آنها به دنبال برگزاری آزمون حضوری هستند و تا زمانیکه بعضی از اماکن مانند بانک ها تعطیل نگردد مردم همچنان به اداره ها و واحدهای مختلف برای پیگیری کارهای خود مراجعه می نمایند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه نگرانی زیادی نیز بابت فرسایش نیروهای درمان و بهداشت وجود دارد، توضیح داد: با تداوم فرایند موجود به مرور زمان با کمبود تجهیزات محافظتی نیز روبرو خواهیم شد و در نهایت می توانیم سه هزار بیمار کرونایی را بستری کنیم.
وی تاکید نمود: با توجه به شرایط موجود و رعایت نشدن کامل محدودیت های کرونایی نیازمند تعطیلات سراسری حداقل به مدت یک تا 2 هفته هستیم تا تغییر معناداری در آمار ابتلا و بستری ایجاد گردد.
نجیمی همچنین با بیان اینکه تا کنون حدود 16هزار نفر از کادر درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند، توضیح داد: هنوز کادر درمان و بهداشت استان بطور کامل علیه این بیماری واکسینه نشدند.
وی با بیان اینکه هنوز واکسیناسیون پاکبانان در اصفهان انجام نشده است، اضافه نمود: این افراد و نیروهای دیگر مانند آتش نشانان نیز بعنوان گروه های پر خطر برای دریافت واکسن کرونا معرفی شده اند.
به گفته مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تا کنون حدود 24 هزار نفر در استان اصفهان واکسن کرونا را دریافت کردند.
بر اساس آخرین رنگ بندی همه گیری بیماری کووید 19 همه شهرستان های استان اصفهان در شرایط قرمز و نارنجی قرار دارند بطوریکه 20 شهرستان در شرایط قرمز و بسیار پر خطر و چهار شهرستان در شرایط نارنجی و پر خطر است.
استان اصفهان پنج میلیون نفر جمعیت و 24 شهرستان دارد.
منبع: ایرنا