آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور ، چطور از پیشگیری این بیماری جلوگیری کنیم؟

به گزارش مجله جغتای، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت کنه ها، افراد از مصرف جگر خام و آبدار پرهیز نمایند.

آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور ، چطور از پیشگیری این بیماری جلوگیری کنیم؟

به گزارش خبرنگاران، امین اسدی اضافه نمود: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک دام و انسان است که دامداران و مردم با رعایت توصیه ها می توانند از این بیماری مصون بمانند.

به گفته او، با توجه به شروع فعالیت کنه ها همزمان با فصل گرما به دامداران توصیه می گردد که از دست زدن به کنه اجتناب نمایند چراکه این بیماری قابلیت انتقال به دامدار را دارد.

اسدی ادامه داد: افرادی که در کشتارگاه حضور دارند، حتما از دستکش، روپوش، عینک و ماسک در حین کشتار استفاده نمایند تا بیماری منتقل نگردد.

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی بیان نمود: مردم از خرید گوشت کنار جاده و مراکز غیرمجاز اجتناب نمایند چراکه نظارت شرعی و بهداشتی بر فرآورده های گوشتی نیست. بعلاوه مردم از خوردن جگر خام و نیم پخته اجتناب نمایند.

او با تاکید بر خرید گوشت دارای مهر دامپزشکی گفت: افراد گوشت را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال و جگر را 48 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه نگه داری نمایند.

اسدی اضافه نمود: بنابر آمار اعلامی وزارت بهداشت یک نفر در استان یزد به تب کریمه کنگو مبتلا شد که بهبود یافته است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 12 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 12 اردیبهشت 1402 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 1437

به "آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور ، چطور از پیشگیری این بیماری جلوگیری کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور ، چطور از پیشگیری این بیماری جلوگیری کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید