آنچلوتی: مقابل بارسلونا عالی بودیم، می توانستیم بیشتر گل بزنیم
به گزارش مجله جغتای، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید درباره پیروزی تیمش برابر بارسلونا توضیحاتی را بیان نمود.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی خبرنگاران، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید پس از پیروزی 2 بر یک تیمش برابر بارسلونا در نشست خبری پس از بازی گفت: الکلاسیکو مهم ترین بازی است، اما متاسفانه این برد خوب 3 امتیاز بیشتر ندارد. مقابل بارسلونا نمایش هوشمندانه ای ارائه کردیم. در دفاع عالی بودیم و در ضد حملات هم خطرناک عمل کردیم. از ابتدا برنامه ما همین بود. هرچند معتقدم وقتی مالکیت توپ را در اختیار داشتیم، می توانستیم بهتر کار کنیم. ما تیمی منسجم هستیم و این انسجام را در بازی با بارسلونا نشان دادیم. رئال مادرید به طور ذاتی تیم باکیفیتی است و کوشش کردیم تا به برترین فرم برسیم. از عملکرد و تعهد بازیکنانم کاملا راضی هستم.
سرمربی رئال مادرید در ادامه گفت: 2 مدافع امشب گلزنی کردند و این نشان می دهد که حتی مدافعان ما نیز شم گلزنی بالایی دارند و به خوبی در کار های هجومی شرکت می نمایند. در کار های دفاعی عملکرد ما رضایت بخش بود و در تمام زمین به خوبی حریف را پرس کردیم. می توانستیم گل های دیگری هم بزنیم، اما نشد. خوب دفاع کردن یک امتیاز بزرگ است.
او درباره صحبت با کومان گفت: کار مربیان سخت است و باید رو به جلو حرکت کنیم. دوست ندارم در مورد عملکرد تیم های رقیب و همکارانم اظهارنظر کنم. بارسلونا با توپ خیلی خوب کار می کرد و معتقدم این تیم یکی از شانس های قهرمانی است.
آنچلوتی در مورد گلی که آلابا به ثمر رساند گفت: گلی که او به ثمر رساند یک گل معمولی نبود. همه ما از کیفیت بالای آلابا مطلع هستیم.
او در واکنش به مصدومیت کورتوا مطرح کرد: او از ناحیه زانو درد داشت و فکر کردم مصدومیتش جدی است، اما توانست به بازی ادامه دهد.
بیشتر بخوانید
- بارسلونا یک - رئال مادرید 2/ کاتالان ها بدون مسی حرفی برای گفتن نداشتند
سرمربی رئال مادرید درباره اهداف تیمش در فصل جاری گفت: می توانیم برای قهرمانی در تمام جام ها رقابت کنیم. امشب برابر تیم بزرگی بازی داشتیم و خیلی خوب کار کردیم. در مقاطعی تحت فشار هم بودیم، اما هرگز کنترل بازی را از دست ندادیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان