طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی با سس مخصوص و بدون گوشت
به گزارش مجله جغتای، سالاد ماکارونی مکزیکی یکی از محبوب ترین انواع غذاها در سراسر جهان است که با دستورهای مختلفی تهیه می گردد. سالاد ماکارونی مکزیکی، مثل دیگر غذاهای مکزیکی، طعم تند و تیز و خوشمزه ای دارد که با انواع سس تهیه می گردد. این، بسیار سیر کننده است و می توان به صورت رژیمی هم آن را برای و درست کرد. در این مقاله از در ما طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی و نکات پخت و خوشمزه شدن این سالاد ماکارونی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ماکارونی فرمی | 350 گرم |
پیاز قرمز | 1 عدد میانه |
گوجه فرنگی | 2 عدد میانه |
فلفل سبز یا فلفل قرمز تند | 2 عدد |
فلفل دلمه سبز یا قرمز | 1 عدد میانه |
کنسرو ذرت آماده | 1 عدد |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد ماکارونی مکزیکی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار یا پنیر فتا خرد یا رنده شده | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | نصف قاشق غذاخوری |
سبزی معطر تازه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان کافی |
پیازچه | 2 عدد |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سالاد ماکارونی مکزیکی: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
سالاد ماکارونی مکزیکی یک غذای عالی و خوشمزه برای دورهمی ها و مهمانی است که به راحتی می توانید تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه سالاد ماکارونی به روش مکزیکی را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: ماکارونی فرمی را بجوشانید
در ابتدا، در یک قابلمه مناسب تا نیمه، آب بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید آب آغاز به جوشیدن کند. سپس ماکارونی فرمی را در قابلمه بریزید و 7 تا 10 دقیقه صبر کنید تا پاستا (ماکارونی فرمی) دندان گیر یا ال دانته شوند (خیلی نرم نشوند).
بعد پاستاها را در آبکش بریزید و روی آنها کمی آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافی شان خارج گردد. آبکش را در یک بشقاب بگذارید و هر دو را در یخچال قرار دهید تا پاستاها سرد شوند.
در صورت تمایل می توانید انواع ماکارونی فرمی را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: مواد سالاد ماکارونی را خرد کنید
در فاصله ای که ماکارونی های آبکش شده در حال سرد شدن هستند، پیاز را پوست بگیرید و روی تخته آشپزی، به صورت خلالی باریک خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. فلفل دلمه ای و فلفل های تند را بشویید. دانه های فلفل ها را جدا کنید و فلفل ها را به صورت نگینی یا خلالی باریک خرد کنید. فلفل ها را در کاسه بزرگ بریزید.
مرحله سوم: بقیه سبزیجات را آماده کنید
در ادامه، گوجه فرنگی ها را بشویید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. کنسرو ذرت آماده را هم در آبکش بریزید تا آب آن گرفته گردد. اگر ذرت تازه دارید، خودتان ذرت را آبپز و آبکش کنید. سپس ذرت و گوجه فرنگی ها را هم در کاسه بریزید. کاسه را کنار بگذارید.
برای خرید انواع کنسرو سبزیجات از جمله کنسرو ذرت می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: سس سالاد مکزیکی را درست کنید
در یک کاسه دیگر، ماست و سس مایونز () را بریزید و با چنگال یا همزن دستی با هم مخلوط کنید. پنیر چدار را رنده کنید. اگر پنیر فتا استفاده می کنید، می توانید آن را خرد کنید. سپس روغن زیتون، آبلیمو و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و دوباره با همزن دستی بزنید تا یکدست گردد.
شما می توانید سس مایونز، انواع ماست، انواع پنیر چدار، پنیر فتا، انواع روغن گیاهی، آبلیمو و سرکه بالزامیک را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله پنجم: بقیه مواد سس سالاد را اضافه کنید
سپس پیازچه ها را بشویید. آنها را خشک کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید. سبزی های معطر را هم بشویید و بعد از گرفتن آبشان، خیلی ریز، ساطوری کنید. سپس عسل، فلفل سیاه و نمک را به مواد سس بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست گردد.
انواع سبزی های معطر خشک، عسل و انواع ادویه غذا را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله ششم: مواد سالاد ماکارونی مکزیکی را با هم ترکیب کنید
در آخر وقتی سس سالاد و سبزیجات را آماده کردید، آبکشی که پاستاها را در آن ریخته و در یخچال گذاشته بودید، بیرون بیاورید و در کاسه ای که سبزیجات را در آن خرد نموده اید، بریزید. سپس سس سالاد را به ماکارونی های آبکش شده اضافه کنید. به آرامی همه مواد را، هم بزنید تا سس و سبزیجات با ماکارونی ها مخلوط گردد.
مرحله آخر: سالاد ماکارونی مکزیکی را سرو کنید
وقتی ماکارونی ها کاملا به سس آغشته شدند، روی ظرف سالاد ماکارونی را بپوشانید و در یخچال بگذارید. حدود 1 ساعت صبر کنید تا طعم ها به خورد هم بروند و سالاد ماکارونی مکزیکی، سرد گردد. سپس آن را در ظرف سرو بریزید و میل کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
- برای زیبا شدن ظاهر سالاد ماکارونی مکزیکی برش های سبزیجات را به صورت یکدست بزنید.
- برای طرز تهیه سالاد ماکارنی مکزیکی رژیمی، سس مایونز را حذف نموده و از ماست غلیظ بهره ببرید.
- در سالاد ماکارونی مکزیکی از ژامبون و سوسیس استفاده نمی گردد و برای گیاهخواران و کسانی که ممنوعیت مصرف گوشت یا فراورده های گوشتی را دارند، یک غذا یا پیش غذای مناسب است.
- می توانید از زیتون بدون هسته خرد شده یا درسته در سالاد ماکارونی مکزیکی هم بهره ببرید.
- اگر می خواهید طعم سالاد ماکارونی مکزیکی تندتر باشد، میزانی فلفل قرمز، به سس سالاد اضافه کنید.
- سالاد ماکارونی مکزیکی را می توانید به مدت 4 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید و میل کنید.
- اگر می خواهید سالاد ماکارونی را برای مدت بیشتری نگه دارید، آن را در فریزر بگذارید و ترجیحا به آن سس اضافه نکنید. هر موقع که می خواهید سالاد میل کنید سس آن را اضافه کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد ماکارونی مکزیکی
چرا سالاد ماکارونی سفت میشه؟
علت سفت شدن و خشک شدن سالاد ماکارونی مکزیکی این است که ماکارونی یا پاستا، رطوبت را بسیار جذب می نماید و اگر در یخچال بگذارید، زودتر سفت می گردد. برای جلوگیری از سفت شدن سالاد ماکارونی، می توانید میزانی آب مرغ یا ماست بیشتر به مواد سس ماکارونی اضافه کنید.
چرا سالاد ماکارونی تلخ میشه؟
اگر نسبت مواد سالاد ماکارونی مخصوصا آبلیمو و فلفل دلمه ای را رعایت نکنید یا از مواد اولیه بی کیفیت بهره ببرید، سالاد ماکارونی تلخ می گردد.
منبع: افق کوروش