والک پلو + فیلم تهیه
به گزارش مجله جغتای، خبرنگاران : والک پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است.
والک پلو از غذاهایی است که خیلی سریع حاضر می گردد.
به گزارش خبرنگاران، والک یک گیاه کوهی است که معروف ترین غذایی که با آن درست می نمایند والک پلو است و بسیار خوشمزه است. این اندازه مواد برای 5 تا 6 نفر کافی است.
مواد لازم برای والک پلو
برنج : (4 پیمانه)
والک : (500 گرم)
ساقه سیر تازه :(2 شاخه)
روغن :(3 تا 4 قاشق سوپخوری)
نمک : (به اندازه لازم)
طرز تهیه مرحله ای والک پلو
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.
والک ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت ، به صورت درشت خرد کنید.
داخل قابلمه ای 2 لیتر آب بریزید . آب برنج را خالی کنید و به همراه اندازهی روغن پخت و پز و والک های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید.حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد و برنج آب را بکشد.بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.
اگر بخواهید این برنج خوش عطر تر گردد میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید .بعلاوه این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.
والک چیست :
سیر وحشی یا والک گیاهی خوراکی می باشد اما خیلی آسان با بسیاری از گیاهی سمی مانند موگه تداخل پیدا می نماید بعضی از مردم آن را سمی می دانند.
گیاه والک چه خواصی دارد؟
- این گیاه اشتها آور است و نیز می تواند ادرار را بیشتر کند.
- در گیاه والک خاصیت از بین بردن اسیدی بودن خون وجود دارد.
- این گیاه می توانند برای سرگیجه بسیار مفید باشد.
- مالیده شدن موضعی آن می تواند که در درمان آبسه و کورک موثر باشد.
- این گیاه دارای منبعی کامل از ویتامین c می باشد.
نکات تکمیلی در خصوص والک پلو
والک پلو جزو پلو و چلو است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه است.
والک پلو را می توانید در وعده ناهار - شام - سرو کنید .
بعلاوه می توان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه کنید اندازه مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
منبع: رکنا