طرز تهیه بره کبابی مدیترانه ای
به گزارش مجله جغتای، زندگی امروز /مهم نیست که چقدر غذا خوردن و آشپزی کردن را دوست دارید. درهرصورت بعد از چند شب در خانه تان برای صرف شام دچار مشکل می شوید. اگر بخواهید هر شب سینه و فیله مرغ را بپزید به شب پنجم برسید غذاها خسته کننده و تکراری است.
به گزارش زندگی امروز به نقل از فرادید،از طرف دیگر فکر اینکه چه چیزی برای شب سالم و خوشمزه است می تواند مدام ذهنتان را درگیر کند. بد نیست این بار به گزینه جدیدی فکر کنید، مثلاً گوشت بره. اضافه کردن این گوشت خوشمزه با روش های پخت متفاوت به برنامه غذایی تان تنوع خوبی می دهد.
گوشت بره سالم است؟
این گوشت بی نهایت خوشمزه بیشتر در ترکیه و یونان طرفدار دارد و هنوز خیلی در آمریکا رایج نیست و ما امیدوارم به زودی در سراسر دنیا گوشت بره در منوی غذایی جا بیفتد. این گوشت زیرمجموعه گوشت قرمز است و به میزان گوشت گاو روی و آهن دارد. درواقع میزان کمی گوشت بره به همان میزان گوشت گاو کالری دارد. علاوه بر آن سرشار از اسدهای چرب امگا 3 است که همه ما در غذاها دچار کمبود آن هستیم.
این گوشت بی نهایت خوشمزه بیشتر در ترکیه و یونان طرفدار دارد
گوشت بره به دلیل سطح بالای روی که در خود دارد، منبع قوی ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن شماست. این گوشت حتی می تواند در موارد دیگری به بدن شما کمک کند. مثلاً در کاهش التهاب ها، هماهنگی هورمون ها و حتی پیری زودرس.
گوشت بره سرشار از پروتئین است.
این گوشت حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است که ما باید از طریق غذاهای دیگر آن را به دست بیاوریم. یادتان باشد این ها موادی نیستند که بدن ما بتواند آنها را تولید کند. اگر از لحاظ جسمی خیلی فعال هستید، پروتئین کافی برایتان بسیار مهم است و با این دستور غذایی بره می توانید آن را تأمین کنید.
مواد طبیعی گوشت بره چیست؟
بد نیست بدانید وقتی گوشت بره می خورید به شکل طبیعی چه موادی و چه میزان وارد بدن شما می شود.
299 کالری
17.28 گرم پروتئین
24.61 گرم چربی
3.29 گرم کربوهیدرات
1.6 میکروگرم ویتامین B12
4.608 میلی گرم ویتامین B3
2.36 میلی گرم زینک
2.86 میلی گرم ویتامین E
0.218 میلی گرم ویتامین B6
همان طور که دیدید گوشت بره منبع قوی ویتامین ب به خصوص ویتامین ب 12 است. این ویتامین برای سلامتی عمومی بدن بسیار حیاتی است. ویتامین ب 12 سطح بالای انرژی را حفظ می کند و باعث سلامتی مغز می شود. البته برای تهیه این غذا ما از روغن اووکادو استفاده می کنیم. بااینکه روغن زیتون دارای خواص بالایی برای سلامتی است اما در پخت و پز و دمای بالا بهتر است استفاده نشود.
برای سلامت بیشتر از روغن اووکاو استفاده کنید
بنابراین برای سلامت بیشتر از روغن اووکاو استفاده کنید. اگر هم نگران خشک شدن گوشتتان هستید بهتر است قبل از پخت آن را در موادی مثل سس خردل دو ساعت بخوابانید و زمان پخت خیالتان از آبدار بودن گوشت راحت باشد.
مواد لازم
اگر بخواهید برای 2 تا 3 نفر این غذا را تهیه کنید نیاز به مواد زیر دارید:
6برش گوشت بره
4 قاشق غذاخوری روغن اووکادو
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
6 حبه سیر
1.2 قاشق چای خوری آویشن تازه
2 قاشق چای خوری رز ماری تازه
5 برگ ریحان، فلفل قرمز خردشده
1.4 قاشق چای خوری جوز هندی
1.2 قاشق چای خوری دارچین
1.2 قاشق چای خوری گشنیز
نمک و فلفل
طرز تهیه
اول همه مواد افزودنی را در یک کاسه بزرگ بریزید. به خوبی با هم مخلوط کنید.
اول همه مواد افزودنی را در یک کاسه بزرگ بریزید
بعد گوشت بره را اضافه کنید.
بعد گوشت بره را اضافه کنید
حالا این مواد را با گوشت به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید ولی قبل از گریل کردن حتماً باید با دمای اتاق یکسان شده باشد.
این مواد را با گوشت به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید
فر را داغ کنید و گوشت را روی آن گریل کنید.در حالی که گوشت در حال پختن است با چنگال آن را فشار دهید تا به خوبی مغز پخت و آبدار شود.
با چنگال آن را فشار دهید تا به خوبی مغز پخت و آبدار شود
زمان پخت این غذا 4 تا 6 دقیقه است. البته اگر بخواهید مغر گوشت به طور کامل کباب شود باید زمان بیشتری بگذارید.
زمان پخت این غذا 4 تا 6 دقیقه است
می توانید این غذا را با دورچین های مختلفی مثل سیب زمینی و کلام برو کلی بر اساس میل خودتان سرو کنید.
منبع: زندگی روز