پلو بندری خوشمزه با تن ماهی
به گزارش مجله جغتای، پلوبندری با تن ماهی از غذاهای محبوب و محلی جنوبی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.
از لذیذ ترین غذاهای جنوبی، پلو بندری است که با غذاهای دریایی مانند تن ماهی، ماهی و میگو سرو می گردد و زمان آماده سازی آن بسیار کوتاه است. بخش آشپزی مجله اینترنتی خبرنگاران را با طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی دنبال کنید.
مواد لازم
- برنج یک کیلوگرم
- سبزی معطر یک کیلوگرم
- تن ماهی 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پیاز یک عدد
- سیر 5 حبه
- زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری
- ادویه کاری به اندازه دلخواه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی
مرحله اول
پیاز و سیر را خلالی نموده و در یک ظرف مناسب با اندازهی روغن یا کره تفت دهید تا نرم شوند، سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
پس از اینکه تن ماهی و گوجه فرنگی تفت خورد، سبزی را که از قبل ریز نموده اید با نمک، فلفل و ادویه کاری به آن اضافه کنید.
برنج را به ظرف افزوده و اجازه دهید تا بجوشد و سپس آن را دم کنید.
مرحله سوم
در نهایت پلوبندری را در ظرف کشیده و روی آن را با زعفران و تن ماهی تزئین کنید. به یاد داشته باشید طعم این پلو کمی تند است.
این غذا با میگو نیز تحت عنوان پلو بندری با میگو سرو می گردد، فقط کافی است به جای تن ماهی از میگو بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای خاص تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا