آموزش تصویری تهیه شکلات نارگیلی (بونتی)؛ همان ترافل نارگیلی ????????
به گزارش مجله جغتای، شکلات نارگیلی یا شکلات بونتی یکی از شکلات های پرطرفدار در جهان است؛ ترکیب شکلات و نارگیل طعم فوق العاده ای به این شکلات میدهد و برای کسانی که طعم نارگیل را در شیرینی دوست دارند، مانند شیرینی نارگیلی بسیار مناسب است. مغز نارگیلی این شکلات بسیار نرم و خوشمزه است! درست کردن این شکلات در منزل کار بسیار ساده و راحتی است؛ این شکلات را میتوانید برای میان وعده و یا حتی برای پذیرایی عید نوروز آماده کنید.
پودر نارگیل | 1 و 3/4 پیمانه (پیمانه یک چهارم رو 3 بار پر کنید) |
شیر عسلی یا عسل | نصف قوطی (میزان شیرعسلی تعیین نیست و حدودی است) |
شکلات تخته ای | 150- 200 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
پودر یا اسانس وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه شیرینی نارگیلی با روکش شکلات خانگی:
1- پودر نارگیل رو داخل ظرف مناسبی بریزید و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
2- بعد شیر عسلی رو به تدریج و کم کم به پودر نارگیل اضافه کنید. (میزان مصرف شیرعسلی کاملا تعیین نیست و باید تا جایی اضافه بشه که پودر نارگیل به حالت خمیری و لطیف دربیاد)
نکته: برای سهولت کار از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و پودر نارگیل و شیر عسلی رو به خوبی با هم مخلوط کنید تا به دستتون نچسبه.
3- میزانی از مواد رو بردارین و داخل دست به شکل مستطیل شکل بدین و این کار رو ادامه بدین تا تمام خمیر نارگیلی تموم بشه. (میتونید از کیسه فریزر هم کمک بگیرید و مابین کیسه به خمیر شکل بدین).
نکته: روش راحت تری که میتونید برای شکل دادن خمیرها انجام بدین، به این صورته:
- داخل قالب کوچیک مستطیل یا مربعی نایلون فریزر پهن کنید و خمیر نارگیلی رو داخل قالب بریزین.
- با پشت قاشق صاف کنید تا کاملا یکدست و سفت بشه بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین تا کاملا ببنده.
- از یخچال خارج کنید و با چاقو برش های طولی و عرضی یک میزان ایجاد کنید.
4- خمیر های شکل گرفته رو توی ظرفی بچینید و داخل یخچال قرار بدین تا خمیر خودش رو بگیره و سفت بشه (حدودا یک الی دو ساعت کافیه).
5- شکلات تخته ای رو خرد کنید (یا از چیپس شکلاتی استفاده کنید) و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری ذوب کنید و در حین آب شدن شکلات، روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید تا شکلات رقیق تر و روون تر بشه، حین کاور کردن شکلات ها زود نبنده و شکل یکدستی داشته باشه.
6- وقتی شکلات کاملا آب شد، خمیر های نارگیلی رو از یخچال خارج کنید و داخل شکلات فرو ببرین و به کمک چنگال حرکت بدین تا تمام سطح خمیر های نارگیلی آغشته به شکلات بشه.
7- روی توری قرار بدین تا شکلات اضافه بریزه و بعد شکلات ها رو روی کاغذ روغنی بذارین تا کاملا خشک بشن.
8- بنا به سلیقه میتونید شکلات آب شده باقی مونده رو داخل قیف یکبار مصرف بریزین و سر قیف رو خیلی کوچیک برش بزنید و به صورت رفت و برگشتی روی شکلات ها بریزید تا زیباتر بشن.
به دلخواه میتونید روی شکلات ها ترافل هم بپاشین اجازه بدین شکلات کاملا خودش رو بگیره و بعد سرو کنید.
نکات مهم در تهیه شکلات بونتی:
- ترجیحا از پودر نارگیل درشت و چرب و تازه استفاده کنید؛ چون پودر نارگیل اگه خشک باشه، حالت نرم به خودش نمیگیره و حین گاز زدن خرد میشه.
- اگه آب کردن شکلات به روش بن ماری براتون سخته، میتونید داخل ظرف مخصوص ماکروفر به مدت سی ثانیه با درجه میانه در ماکروفر قرار بدین تا شکلات ذوب بشه.
- بسته به سلیقه و ذائقه برای کاور شکلات میتونید از شکلات شیری یا تلخ استفاده کنید و همچنین میتونید برای تزئین از شکلات سفید استفاده کنید.
- میتونید خمیر نارگیلی رو به شکل گرد و توپی دربکمکد تا توپک نارگیلی (ترافل نارگیلی) داشته باشین. (طرز تهیه ترافل شکلاتی را اینجا ببینید)
- اگه ذائقه خیلی شیرین پسندی دارین و دوست دارین شکلات شما خیلی شیرین باشه، میتونید نصف پیمانه پودر قند الک شده رو به پودر نارگیل اضافه و مخلوط کنید.
- این شکلات رو در ظرف در بسته در یخچال میتونید نگه داری کنید و ماندگاری بالایی داره.
- از بادام و پسته خرد شده هم برای تزئین میتونید استفاده کنید.
امیدواریم از دستور این شیرینی خوشمزه و بدون فر لذت ببرید! لیست چند نوع دسر متنوع و بدون نیاز به فر که آموزش تصویری آن در مجله آشپزی خبرنگاران وجود دارد، در ادامه آمده است:
- طرز تهیه شیرینی میکادو
- طرز تهیه شیرینی برشتوک خانگی
- طرز تهیه بستنی زمستونی