طرز تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن) با طعم های مختلف

به گزارش مجله جغتای، ذرت بو داده یا پاپ کورن (papcorn) خوراکی خوشمزه مورد علاقه بچه ها است. طرز تهیه ذرت بو داده بسیار سریع و آسان بوده و به مواد کمی احتیاج دارد.

طرز تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن) با طعم های مختلف

از پروفایل ما وبلاگ حامد دیدن نمایید.

ذرت بو داده یا همان پاپ کورن (papcorn) خوراکی محبوب بیشتر افراد مخصوصا بچه هاست و به همین دلیل در بیشتر میهمانی ها و جشن تولدها برای پذیرایی استفاده می گردد. طعم متفاوت پاپ کورن تقریبا هر فردی را با هر ذائقه ای مجذوب خود می نماید. اگر علاقه مند هستید این خوراکی خوشمزه را در منزل تهیه کنید با مجله مجله جغتای همراه شوید. طرز تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن) بسیار آسان است.

مواد لازم برای تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن):

ذرتیک لیوان کوچک
روغن سه قاشق غذاخوری
کره یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن):

  1. برای این کار به یک قابلمه عظیم دردار احتیاج داریم. روغن و کره را با هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم. روغن و کره باید خوب داغ گردد اما نسوزد.
  2. پس از اینکه روغن خوب داغ شد ذرت ها را درون قابلمه ریخته و قابلمه را خوب تکان می دهیم تا دانه ها سراسر قابلمه پخش گردد.
  3. دانه های ذرت باید کف قابلمه را بپوشانند و روی همدیگر سوار نباشند. (در صورتی که حجم دانه های ذرت زیاد است از ظرف عظیم تری بهره ببرید.)
  4. شعله را چند ثانیه زیاد و بعد از آن کم می کنیم.
  5. بعد از حدود یک دقیقه ذرت ها با صدا شکفته شده و به در ظرف می خورند. هر چند لحظه یک بار در قابلمه را سفت نگه داشته و ظرف را تکان می دهیم که ذرت ها نسوزند.
  6. پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت برمی داریم تا ذرت ها نسوزند.
  7. در نهایت می توانید به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن ها اضافه نموده و نوش جان کنید.

پاپ کورن پنیری: برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان (مشهورترین پنیر ایتالیایی است که به دلیل هضم آسان و درصد بالای پروتئین در دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته است) را به صورت ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورن شما آماده شد آن را داخل ظرف دردار ریخته و پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید و چند دقیقه داخل فر قرار دهید.

پاپ کورن سرکه ای: بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک مخلوط نموده و روی پاپ کورن ها اسپری کنید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

پاپ کورن گوجه ای: برای تهیه این پاپ کورن به گوجه و یا سس گوجه خشک شده احتیاج دارید. برای این کار می توانید مقداری گوجه و یا سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا خشک گردد. سپس آن را به صورت پودر درمی آوریم. در نهایت بعد از آماده شدن پاپ کورن آن ها را داخل کیسه کاغذی ریخته و پودر گوجه یا سس گوجه را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین سادگی!

پاپ کورن لیمویی: بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری لیمو را با مقداری نمک مخلوط نموده و روی پاپ کورن ها اسپری کنید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

نکاتی در رابطه با تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن)

  • برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب بهره ببرید وگرنه ذرت شما به اندازه کافی پف نخواهد کرد.
  • هرگز به جای روغن از کره استفاده نکنید زیرا کره به تنهایی خیلی سریع می سوزد.
  • حرارت نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن داخل قابلمه شده و پاپ کورن ها مرطوب شده و پف نمی نماید.
  • پاپ کورن اگر سالم باشد یعنی نمک و چربی آن کمتر باشد یک میان وعده سالم و خوب است. برای آگاهی بیشتر از خواص ذرت بو داده به لینک زیر بروید.

خواص ذرت بو داده (پاپ کورن) چیست؟

گروه آشپزی مجله جغتای

منبع: ستاره
انتشار: 12 آذر 1399 بروزرسانی: 12 آذر 1399 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 497

به "طرز تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن) با طعم های مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ذرت بو داده (پاپ کورن) با طعم های مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید