طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی

به گزارش مجله جغتای، یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفداری که در فصول سرد سال می توان تهیه کرد، سالاد اسفناج و انار است؛ یک سالاد با ظاهری جذاب و رنگی که از خوردن آن سیر نخواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد اسفناج و انار را آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی

این سالاد یک گزینه عالی برای همه وعده های غذایی و مناسبت های خاص محسوب می گردد و سرشار از آنتی اکسیدان است. اسفناج سرشار از مواد مغذی مثل ویتامین E، آهن، منیزم و فولات است و بهترین حالت مصرف آن به صورت خام است. انار هم که به عنوان یک میوه بهشتی خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و مکمل خوبی برای طعم اسفناج است.

سالاد اسفناج و اناری که ما آموزش می دهیم یک ترکیب عالی و خوشمزه از میوه ها و سبزیجات است که با استفاده از یک سس بی نظیر، کامل می گردد. در این سس ما از سبزیجات معطر و چاشنی های ترش استفاده کردیم که تمام اجزای این سالاد را به خوبی با هم پیوند می دهد.

  • طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
  • چطور سالاد فتوش درست کنیم؟
  • چطور سالاد سزار درست کنیم؟

این سالاد در کنار غذاهایی مثل مرغ گریل شده و ماهی سالمون بسیار عالی و می گردد. شما می توانید دستور تهیه سالادهای خوشمزه و محبوب دیگر را در کنار ده ها دستور تهیه غذا و دسر در آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • اسفناج یا بیبی اسفناج: 150 گرم
  • دانه انار: 1 عدد
  • پنیر موزارلا یا فتا: 50 گرم
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • گردو: 3 عدد
  • پرتقال: 1 عدد کوچک
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • کنجد: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

1.

برای تهیه سس سالاد سرکه بالزامیک، روغن زیتون، رب انار، نعناع خشک، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.

اسفناج ها و دانه های انار را در ظرف سرو بریزید.

3.

حالا به دلخواه پنیر موزارلا یا فتا را روی سالاد بریزید.

4.

تکه های گردو را روی سالاد بریزید.

5.

پرتقال را به شکل دلخواه برش بزنید و روی سالاد بریزید.

6.

سپس کنجد را روی سالاد بپاشید.

7.

در نهایت سس سالاد را روی سالاد بریزید. نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 بهمن 1399 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 604

به "طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید