طرز تهیه سوپ اسفناج؛ مقوی و خوشمزه

به گزارش مجله جغتای، خبرنگارانـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذا های دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می گردد. سوپ بعلاوه به علت داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد.

طرز تهیه سوپ اسفناج؛ مقوی و خوشمزه

سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های سبزیجات است که اسفناج از مواد اصلی تشکیل دهنده آن به شمار می رود و به همین علت سرشار از آهن و مواد مغذی است و به خصوص برای بچه ها یک وعده غذایی بسیار مقوی و خوشمزه است.

در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ اسفناج خوشمزه و خوشرنگ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سوپ مقوی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج

جو پرک: نصف لیوان

پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری

قرص استاک (یا آب مرغ): 2 عدد

اسفناج خرد شده: دو و نیم لیوان

خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

آب جوش: 2 لیوان

نمک و فلفل: به اندازه لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به قرص استاک

استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. استاک در انواع سوپ ها، انواع سس ها، خورشت ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارد. می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها بخرید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی که از آن استفاده می کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر احتیاج بود، نمک اضافه کنید.

2 ـ نکات مربوط به پیاز داغ

پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به سوپ و آش می دهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته گردد. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیاز های جدیدی را که سرخ نموده اید، روی پیاز داغ های قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلی ها می گردد. علاوه بر این باعث می گردد که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.

3 ـ نکات مربوط به اسفناج

همان طور که می دانید اسفناج سبزی بسیار پرخاصیتی است که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی ای است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان ها مفید است. این سبزی مغذی می تواند برترین دارو برای درمان یبوست به ویژه در افراد میان سال و کهن سال باشد. در شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شن ریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن های آن ته نشین گردد و در آخر به تدریج از اسفناج های رویی بردارید و با آب سرد آب کشی کنید تا شن های ته نشین شده دوباره به اسفناج ها نچسبند.

هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نگردد. اسفناج را به میزان مورد احتیاج بپزید و هیچ وقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگ های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید.

طرز تهیه سوپ اسفناج

1 ـ جو پرک را که از قبل خیس داده اید، همراه با پیاز داغ داخل قابلمه بریزید. دو عدد قرص استاک را با دو لیوان آب حل کنید و به جو پرک اضافه کنید. می توانید به جای قرص استاک از دو لیوان آب مرغ بهره ببرید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و بیست دقیقه زمان بدهید تا جو پرک لعاب بیاندازد.

2 ـ در مرحله بعد اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه زمان بدهید تا اسفناج نرم گردد؛ سپس همه مواد داخل قابلمه را با گوشت کوب برقی بزنید یا داخل غذاساز بریزید تا مواد کاملا پوره گردد.

3 ـ بعد ازا ینکه مواد سوپ را پوره کردید، دو لیوان دیگر آب جوش یا آب مرغ به قابلمه سوپ اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت کم حدود 20 دقیقه بجوشد و جا بیفتد. در مرحله آخر خامه را همراه با نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و فوری هم بزنید تا خامه نبرد. بعد از اینکه خامه سه دقیقه داخل سوپ جوشید، اجاق گاز را خاموش کنید و سوپ را داخل ظرف سرو بکشید و میل کنید، نوش جان.

منبع: فرارو
انتشار: 18 اسفند 1401 بروزرسانی: 18 اسفند 1401 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 1417

به "طرز تهیه سوپ اسفناج؛ مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ اسفناج؛ مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید