طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه

به گزارش مجله جغتای، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه را به شما آموزش دهیم. سوپ کلم بروکلی با خامه طعم خوش کلم بروکلی سالم را پدیدار می نماید.

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه

این سوپ، طعم خوش کلم بروکلی سبز و سالم را پدیدار می نماید. اگر مایلید سوپ صاف و یکدستی داشته باشید، می توانید محتویات پخته سوپ را به صورت پوره در آورده و سرو نمایید.

مواد مورد احتیاج برای تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه

کلم بروکلی 400 گرم
کره 2 قاشق چایخوری
روغن یک قاشق چایخوری
پیاز ریز خرد شده یک عدد
تره فرنگی باریک ورق شده یک عدد
هویج کوچک به صورت ریز خرد شده یک عدد
برنج سفید سه قاشق غذا خوری
آب 1/2 1 پیمانه
برگ بو یک عدد
جوز هندی تازه و رنده شده یک عدد
خامه پرچرب 4 قاشق غذاخوری
پنیر نرم 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه

ابتدا کلم بروکلی را به گلچه های کوچکی تقسیم نموده و ساقه آن ها را جدا کنید. ساقه های عظیم کلم را پوست کنده و آن ها را به شکل قطعات کوچک خرد کنید.

روغن و کره را در قابلمه عظیمی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، تره فرنگی و هویج را در آن به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید. (مرتبا هم بزنید تا تا پیاز نرم گردد.)

ساقه های کلم بروکلی، برنج، آب، برگ بو و مقداری نمک را به محتویات قابلمه افزوده و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید. به مدت 15 دقیقه درب ظرف را بگذارید و بجوشانید. سپس گلچه های کلم بروکلی را اضافه نموده و مجدد درب قبلمه را بگذارید تا سوپ 15 تا 20 دقیقه دیگر پخته گردد و سبزیجات ترد و پخته شوند. برگ بو را از داخل سوپ خارج کنید.

جوز هندی رنده شده، فلفل سیاه و در صورت احتیاج نمک را به عنوان چاشنی به غذا اضافه نمایید. خامه پرچرب و پنیر را داخل سوپ ریخته و مخلوط کنید. به مدت چند دقیقه آن را بر روی حرارت کم هم بزنید. چاشنی نمک و فلفل را اندازه نموده و سوپ کلم بروکلی با خامه را با ملاقه داخل سوپخوری گرم بریزید. می توانید روی آن چند تکه نان کروتُن بپاشید و سرو نمایید.

شما می توانید این سوپ را در نان کاسه ای نیز سرو کنید. برای آشنایی با طرز تهیه نان کاسه ای جهت سرو سوپ کلیک کنید.

توصیه سر آشپز: طرز تهیه نان کروتُن

برای تهیه کروتُن، کناره های برشته شده نان تست را جدا نموده، وسط نان را مکعبی خرد کنید. سپس آن ها را در روغن نباتی سرخ نموده و مرتب هم بزنید تا تکه های نان طلایی و برشته شوند. سپس روغن اضافی آن را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید.

منبع: setare.com
انتشار: 6 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 142

به "طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید