طرز تهیه مرجو خورش اصیل طالقان به صورت تصویری

به گزارش مجله جغتای، مرجو خورش غذای محلی منطقه طالقان تهران بوده که به خورش عدس طالقان نیز معروف است. این خورش طعمی بسیار دلچسب داشته و تقریبا با همه سلیقه ها سازگاری دارد. در دستور تهیه خورش مرجو، آلوی درجه یک طالقان، گوشت لذیذ گوسفندی و عدس وجود دارد.

طرز تهیه مرجو خورش اصیل طالقان به صورت تصویری

جالب است بدانید که غذاهای سنتی با رعایت کردن طبع و مزاج غذاها دارای خاصیت های فراوانی هستند برای مثال در مرجو خورش، طبع عدس (سرد)، طبع گوشت گوسفندی را که گرم است متعادل نموده است.

طرز تهیه مرجو خورش خوشمزه طالقان

مواد لازم برای خورش عدس و گوشت دو نفره
عدسنصف پیمانه
آلو خورشی 1/4 پیمانه
گوشت گوسفندی150 گرم
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیازیک عدد
نمک، فلفل، ادویه کاری، زعفران دم نموده و رب گوجه فرنگیبه میزان لازم

روش تهیه خورش مرجوی اصل

ما در این مطلب خورش مرجو بدون گوشت را تهیه نموده ایم. اگر از گوشت استفاده می کنید، باید آن را در پیاز و ادویه تفت بدهید و پس از نیم پز شدن مراحل زیر را در ادامه دنبال کنید.

  • عدس و پیاز را با مقداری آب می گذاریم روی حرارت تا پخته گردد.
  • سپس سیب زمینی را به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم.
  • سیب زمینی های خرد شده را در روغن کمی تفت می دهیم.
  • بعد از این که آن ها را خوب تفت دادیم، رب گوجه فرنگی و ادویه های مورد نظر را به مواد اضافه نموده و به همراه آلو به عدس پخته شده اضافه می کنیم.
  • اجازه می دهیم تا خورش مرجو خوشمزه ما به خوبی جا افتاده و به روغن بیافتد. نوش جان . . .

سخن آخر

همانطور که ملاحظه کردید، تهیه خورش مرجو یا همان مرجو خورش طالقان بسیار ساده است و ارزش غذایی بالایی دارد. همچنین گفتنی است که مرجو خورش گیلانی که مربوط به منطقه تالش می باشد، گاهی با این غذا اشتباه گرفته می گردد. در واقع در منطقه تالش مرجو قلیه یا مرجو خورشت را با عدس، گردو، سیر، رب انار و سبزیجات محلی تهیه می نمایند و در دستور آن گوشت وجود ندارد.

امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید و حتما این غذای مقوی و خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم و مزه لذیذ آن لذت ببرید. از قلم نیاندازید که کارشناسان ما منتظر پاسخگویی به نظرات، ایده ها و پرسش های شما هستند؛ پس در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

در آخر پیشنهاد می کنیم که طرز تهیه آش میوه که آن هم در دستور خود آلو و مواد مغذی زیادی دارد را نیز در انگیزه آموزش ببینید.

برگرفته از: صفحه اینستاگرام نیلوفر جهانگیری

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 410

به "طرز تهیه مرجو خورش اصیل طالقان به صورت تصویری" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه مرجو خورش اصیل طالقان به صورت تصویری" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرجو خورش اصیل طالقان به صورت تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید