طرز تهیه کورن داگ خوشمزه

به گزارش مجله جغتای، تهیه کورن داگ خیلی کار آسانی است که ما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کورن داگ خوشمزه

به گزارش خبرنگاران به نقل ازکتاب کاله

مواد لازم برای تهیه کورن داگ

پنیر ورقه ای گودا یک بسته

سوسیس هات داگ به تعداد لازم

آرد ذرت دو پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری

نمک یک قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه یک قاشق سوپ خوری

تخم مرغ دو عدد

شیر کم چرب کاله یک ونیم پیمانه

طرز تهیه کورن داگ همراه ویدیو

مرحله اول

برای تهیه این میان وعده خوشمزه و هوس انگیز ابتدا باید هات داگ ها و پنیرهای گودا را از پوست شان خارج کنید. یک لایه پنیر گودا روی تخته آشپزی پهن کنید و هات داگ را روی پنیر قرار دهید و پنیر را دور هات داگ بپیچید. به ترتیب با هات داگ و پنیرهای گودای دیگر هم همین کار را کنید و آن ها را به یاری سیخ های چوبی به سیخ بکشید.

مرحله دوم

حالا سیخ های هات داگ را حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

مرحله سوم

در این فاصله یک کاسه بردارید و دو پیمانه آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، دو عدد تخم مرغ و یک ونیم پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیری نسبتا غلیظ به دست بیاورید.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را داخل یک لیوان بلند بریزید. یک قابلمه نسبتا متوسط بردارید. اندازه قابلمه باید طوری باشد که کورن داگ با سیخ چوبیش کاملا داخل قابلمه جا شده و نصفه و نیمه نماند. به اندازه ای که روی کورن داگ ها را روغن بپوشاند داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ گردد.

مرحله پنجم

حالا کورن داگ ها را از فریزر خارج نموده و داخل روغن داغ بیندازید تا حسابی سرخ شوند.

کورن داگ ها را می توانید با سس خردل و سس باربیکیو سرو کنید. نوش جان!

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 29 دی 1399 بروزرسانی: 29 دی 1399 گردآورنده: joghatayi.ir شناسه مطلب: 583

به "طرز تهیه کورن داگ خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کورن داگ خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید