کوکی زنجبیلی با شیره خرما عصرانه ای مقوی و آسان
به گزارش مجله جغتای، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه یک کوکیز لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: دو و نیم پیمانه
دارچین: یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
کره: 50 گرم
شکر قهوه ای: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: کمی
زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
شیره خرما: یک سوم پیمانه
پودر خردل: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم.
تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم زدن را ادامه می دهیم.
شیره خرما و زنجبیل تازه را به مخلوط قبلی می افزاییم.
آرد را به همراه پودر زنجبیل، بکینگ پودر، خردل، دارچین و نمک مخلوط نموده و به مواد قبلی می افزاییم.
مواد را خوب مخلوط می کنیم.
دایره هایی کوچک از خمیر جدا نموده و روی سطحی صاف، آن ها را پهن می کنیم. سپس آن ها را در سینی فر می چینیم.
سینی را به مدت هشت دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار می دهیم.
منبع: گردشبان